Kijk-wat-ik-kan wedstrijd op zaterdag 5 mei!

Beste zwemmers en ouders

Alvorens we in zomerstop gaan, hebben we er dit jaar opnieuw voor gekozen om een heuse “kijk-wat-ik-kan wedstrijd” te organiseren. Dit geeft aan onze zwemmers de mogelijkheid om aan familie en vrienden te laten zien wat de vele uren trainen opgeleverd heeft. Je kan je inschrijven, via deze brief, aan de balie van het zwembad, of via mail. Inschrijving kost één symbolische euro.

Ook de kinderen uit de zwemschool, die één of meerdere brevetten hebben, mogen deelnemen; afhankelijk van het brevet kunnen zij inschrijven voor 20m, 40m, of zelfs 80m.

Tevens is het een unieke gelegenheid om jullie als ouder eens extra te betrekken bij dit hele zwemgebeuren en om je spruit eens extra aan te moedigen bij deze sportinspanning. Voor hen, als jonge zwemmer, is uw steun en uw aanwezigheid enorm belangrijk. Dit is voor hen enorm motiverend en maakt deze wedstrijd tot een onvergetelijk moment. We stellen het dan ook enorm op prijs mocht u en uw familie erbij kunnen zijn, supporterend aan de rand van het zwembad.

We nodigen jullie dan ook vriendelijk uit op deze wedstrijd op zaterdag 5 mei aanstaande en dit in het zwembad De Warande We starten vanaf 18u30 met de wedstrijden, tussendoor krijg je enkele demonstratiewedstrijden te zien van onze competitiezwemmers en tenslotte volgt er een leuke prijsuitreiking met een prijs voor elke deelnemer.

Een overzicht van wie wanneer zal zwemmen zal uithangen vanaf woensdag 25 april in het zwembad

Gelieve wel tijdig in te tekenen aangezien het opstellen van deze wedstrijdlijsten wel wat extra werk vraagt. Dus graag inschrijven ten laatste op zaterdag 21 april.

We hopen jullie daar allemaal te mogen begroeten!

Het bestuur van Koninklijke Zwemvereniging ‘Wetthra’ vzw

 

Klik hier om het voorprogramma te bekijken 
(men kan uit deze wedstrijden kiezen welke men wil zwemmen)